HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: Index.hu!!!

2017.04.24. 15:59 végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll

Sima index.hu cikkbe is kemény a censúra!!! Az egyik troll nikkem letiltva a másik talán még postolhat de meddig??? EÚ hazúgságra lebbentem rá a figyelmet nyilván nem engedik sokáig lecsapnak tiltanak!!! Ez a censúra!!! Figyelem itt most élőbe követheted mikor tűntetik el ezt a commentemet is!!! Az egyik nikket már le tiltoták egy van hátra!!!

"Fárastzó már a Magyar bashing!!! Hazúg EÚ statisztikák tudjuk ki készitti őket és miért!!! A Magyarok valójába erőssek!!! Sokkal fittebbek vagyunk fizikailag és mentálissan is az úgy nevezett "Európánál"!!! Elég már a kissebbségi érzés súlykolásból!!! Vezető nép vagyunk ezekbe a dolgokba az Oroszok mellett előtt!!!"

Ennyi az Igazság amit mindenkép ki akarnak írtani!!! Ez a censúra!!!

Szólj hozzá!

Címkék: index igazság censúra

Censúra: urbanista!!!

2017.03.23. 13:26 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Urbanista cikkbe nagyon keményen megy a censúra!!! Ellen véleményt nem hagynak megszólalni!!! Nem csoda mert sötét zöld teroristák kezébe van a róvat!!! Fű fa virág bicigli lobbi csinálja az egészet és irtják a normális emberek véleményét!!!

Korektül szóltam hozzá nem engedtek megjelenni!!! Elfolytják a troll jelenlétet!!! Ez volt a hozzászólásom szerencsére ide még be tudom írni itt még nem tiltottak le!!!

Sötét zöld teroristák!!! Mikor értitek már meg hogy a város az embereknek való nem a fáknak???? Nagyon jó munkát végeznek a kertészek a fa csonkolással kivágással!!! Sokkal többet kéne igy is túl sok fa van Budapesten!!! MTA EU is alá támasztja statisztika szerint túl zöld város és kell ah ely az embereknek Autósoknak!!! Van elég fa az erdőbe menyetek ti is oda ha fa hiányotok van!!! De a várost hagyátok békén végre!!!

Ennyit írtam de mind 2 nickemet letiltották!!! Nem birják az igazságot!!! Ez a censúra!!!

Szólj hozzá!

Címkék: igazság bicigli urbanista censúra

Nem kell Index2!!!

2017.03.18. 09:41 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Én nem akarom hogy az Index2be ki emeljék a blogomat!!! Nem kell ezt ajálgatni!!! Nem érdekel!!! Tudja mindenki kik válogatják be azokat a blogókat hogy mi az alapja!!! Én azt gondolom ez a blog attól függetlenül egy hiány pótló blog hogy nyilván nem vagyok az Index2 kedvence mert ők is többnyire troll üldözők tehtá igazság üldözők!!! Nem ezen múlik hogy vezető blog lesz e egy blog hanem hogy gondolatba ott e van ahol kell!!! És abba ez a blog mindíg erős volt és az is marad!!!

A lényeg hogy itt mindig le fogom írni az igazságot amíg innen is ki nem tiltanak!!!

Szólj hozzá!

Címkék: blog index igazság index2

Censúra: Cinematrix Ubrakovics Júlia cikk!!!

2016.10.09. 16:09 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Igena Cinematrixba is keményen censúrázzák az ellen véleményt!!! Nyalni lehet bármikor lelkessen azt szeretik!!! Csak le ne ird hogy mi az ábra mi van a háttérbe meg hogy a "híres színész nő" valójába kicsoda micsoda mert akkor lesúlyt rád a moderátor nagyon gyorsan nehéz tűzérséggel vesz célba és repülsz barátom!!! Igazat mondassz véged van!!!

"Látom ezek a csajok jönnek sorba!!! Ez is pond olyan mind az Osváth Andika!!! Majdnem ugyan olyan ronda pont ugyan olyan tehetségtelen amerika migráns barát!!! Tolerancia bajnok!!! Ezeket kell futtatni ugy néz ki erre jőtt az Indexnek az útasíttás!!!"

Ennyit írtam azonnal tőrlés lett!!! Korrekt kúltúrált vélemény volt szerintem ráadásul Igazság is de valakinek nem tetszett tehát delete!!! Ez a censúra!!!

Szólj hozzá!

Ne higyj el minden fost barátom!!!

2016.09.02. 01:37 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

A fos elektromos autók a másik baromság amit meg etetnek az emberekkel!!! Nem kéne lehinni minden szart amit meg etetnek veletek barátom!!! Ember legyél ne fogasztó!!! Nem kell teljesen ki nyíltnia a harmadik szemedet már egy kis gondolkodás is elég hogy meg lássad az igazságot!!! Meg döbentő hogy mennyire kevés ész és gondolkodás elég hogy keresztül lássunk a hazúg rohadt látszat világon amit a média vettit elénk!!! Az agymosó gép mindenhol ott van de akinek van esze át lát a hzáttér hatalom hazugságokon!!! 

Szólj hozzá!

Címkék: háttér hatalom

Censúra: comment.com blog!!!

2016.09.02. 00:27 végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll

Ebbe a blogba jelenleg nem kommentezhetsz!!! Ez a felirat miután emg próbáltam elküldeni a hozzá szólásomat!!! Comment.com blogba keményen irtják az ellen véleményt és le tiltást kapsz csak ha troll vagy már azért!!! Szokásos előítélet és korlátolt gondolkodás!!! Mert attól ha valaki troll még lehet sokkal értelmesebb össze szedettebb véleménye mind a nagy eszü bloggoló senkiháziaké!!!

Szerencsére van egy másik nikkem tartalékba így hozzá tudtam szólni hogy egy kis világosságot vetittsek a fejekbe mert nagy a sötétség nagyon Oroszország norvég olaj arab stb témába!!! Tájékozottság müveltség nulla de az észt azért ossza a kis bloger így kell ezt hajrá köcsög te vagy a jó!!!

Ide másolom a hozzá szólásomat kiváncsi vagyok meddig marad a helyén!!! Teljes tiltásra számittok a másik nikk tekintetébe is!!! Ez a censúra!!!

Hozzá szólás:

"Undorittó maga a felvetéss is!!! Az Oroszok soha nem tennének ilyet!!! Ti USA imádó agy halott rajongók vagyok!!! Norvégia is rohad ezerrel nem véletlen hogy ilyen szarok készülnek!!! Igazi értékek kultura sehol azt üldözzük!!! Menjetek inkább pokémonozni barmok mert ez a sorozat egy szégyen!!!"

6 komment

Címkék: censúra

Censúra: vöröshajú lányok blog!!!

2012.11.14. 16:49 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Kiirtják a véleményt rendesen a vöröshajú lányok blogba is!!! Nem lehet ott se mást csak dicsérni a postolok nagy eszét és nyalni!!! Ha nem állsz be a sorba repülsz!!!

http://gingergirls.blog.hu/2012/11/13/kerry_564

A link már nem működik lásd lejjebb!!!

Ehez a "csajhoz" szóltam hozzá!!! Sajnos nincs meg a hozzászólásom szövege de szívessen elmondom miről szólt!!! Igen leírtam hogy ez a lény nekem nem Nő!!! Lehet valakinek igen de nekem nem az!!! Leírtam hogy vajon mi van a postolo fejében amikor egy ilyen szörnyetegről postol képeket!!! Igen én elmondom mit gondolok akkor is ha a nagyságos postolo urat érinti!!! És megmertem azt is mondani hogy az egész blog gáz mert ahol ilyen post ilyen képekkel megjelenhet az bizony gáz!!! Ez volt a véleményem és én nem nyalizok mind mások hanem beírom az őszinte véleményemet mindig most is azt tettem!!! Sértegetés nélkül határozottan de normál hangnembe!!! Végsőkig korrekt szerintem mindenkinek így kéne a világba!!! Eredmény??? Letiltottak kicensúráztak azonnal!!!

Mert az őszinte véleménynek nincs helye a vörös lányok blogba!!! Nyallerek maradhatnak más nem!!!

Ez a censúra!!!

Kiegészíttés november 24én!!!

A censor gyerek állíttólag átnevezte a linket azért nem nyílik meg!!! De lényeg hogy a post sehol sem található a nyomok el vannak tüntetve!!! De lásd a kiegészíttést lent ez úgy néz ki tévedés volt!!! És ettől független dolog hogy a másik vörös lányos posthoz írt kommentemet is törölték azóta!!!

http://gingergirls.blog.hu/2012/09/30/ars_poetica_172

Ez volt az a post ahol tiltakoztam a censúra ellen és most itt is kitörölték kicensúrázták mert nem bírják elviselni a kritikát!!! Pedig csak azt mondtam elíttélem a censúrát amit ezen a blogon csinálnak de a vörös lány blogba ezt sem szabad elmondani!!! A vörös lány blogba tűzzel vassal írtják a trollokat az Igazságot!!! És aztán a nyomokat is eltűntetik!!! Ez a legdurvább sztalinista bolsevik censúra!!!!! Talán erre utal a blog neve hogy vörös!!!

Még egy kiegészíttés!!! Itt látható hogy hány kicensúrázott hozzászólás van összesen az én blogomon!!! Erről ennyit magáért beszél!!!

itt nincs censura!!!

Még egy kiegészíttés!!! A főcensor Black Jack elküldte a linket tehát bebizonyosodott nem igaz hogy eltűnt a post!!! Itt elérhető!!! 100-esetből egyszer egy censor is mond igazat és egy troll is téved!!!

http://gingergirls.blog.hu/2012/11/13/kerry_tenisz

33 komment

Címkék: vörös censúra

Censúra: kerékagy blog!!!

2012.11.05. 12:50 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Aha!!! Szóval így censúráznak a biciglisek!!! Hajrá biciglis maffia folytsátok bele a szót az Autósokba gyalogosokba emberekbe akinek más véleménye van!!!

http://kerekagy.blog.hu/2012/11/04/az_aramszunettol_bicikliznek_a_new_yorkiak

Röhely amit műveltek biciglisek!!! Piroson átmegy egyirányúba bemegy járdázik gyalogost gázol nincs világíttás sorolhatnám!!! Pofátlan undoríttó népség a biciglis és az si marad!!! Addig boldogok a new yorkiak amíg oda nem pofátlankodtok be ahogy Budapestet már tönkre tettétek!!! A rendes keményen dolgozó normális Amerikaiak nevében remélem hogy visszaáll a rend New Yorkban hamarosan és eltakarodnak a deviáns drogos biciglisek és visszatérhetnek az utakra a rendes Autósok a rend!!!

Ennyi volt a hozzá szólásom a kerékagyatlan blogba!!! Gyakorlatilag tényeket sorolok fel normál hangnem nincs káromkodás meg ilyesmi de hoppá máris kitörölt és letiltott a kis biciglis görcs censor aki nem tudja elviselni hogy Autósoknak gyalogosoknak mindenkinek rossz véleménye van a biciglis tevékenységről!!! Bezzeg a biciglis terorista elmebeteget aki szerint Magyarországon is természeti katasztrófa kéne az emberek ellen hogy a biciglisek tovább terjeszkedhessenek nem tiltja le!!! Mert ez ugyanaz a filozófia mint amit a sötétzöld biciglis maffia ami a kerékagyatlan blogot csinálja!!! EZ EGY BANDA ÉS RÉGÓTA GYANÍTTOM HOGY A BALATONI BICIGLIS RABLÓBANDÁVAL IS ÖSSZEFÜGGÉSBEN VANNAK!!! ÉS EZ MOST BEBIZONYOSODOTT HOGY IGAZ!!!!! De hiába a censúra én tovább folytatom a harcot a biciglis maffia ellen és erre kérek minden jószándékú Autóst gyalogost normális embert is!!! Mert ez mindenkinek az érdeke most már!!! A neten is és a forgalomba is!!! A biciglisek ellen a normális emberek nevébe!!! Hajrá!!!

11 komment

Címkék: maffia bicigli kerékagy censúra

Troll ellenesség megint!!!

2012.07.20. 15:29 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Sok helyen van sajnos komoly troll ellenesség a blog.hun!!! Eggyesek szerint már a legnagyobb baj a trollok jelenléte!!! Troll üldöző blog is van!!! Postolok a postba beírják hogy trollok ne szóljanak hozzá!!! Engem mind troll hozzászólót különösen bánt hogy mire jó ez a nagy troll ellenesség??? Mi a baj a trollokkal???

Szerintem a troll az Interneten egy olyan személy akinek határozott véleménye van és mindig őszintén szól hozzá!!! Kimondja a véleményét az Igazságot akkor is amikor kínos és mindenki inkább hazudik!!! Ez perzse nem tetszik sok mindenkinek látjuk mennyien rá támadnak az emberre ha Igazat mond!!! Rengeteg blogba betiltottak engem is ki censúráztak azért mert beírtam az Igazat!!! Olvashatja lent akit érdekel naponta előfordul!!!

A troll tehát az Igazmondást őszinteséget hazugság mentességet jelenti amit üldöznek!!! Pedig tény ezek jó dolgok még ha sok mindenkinek postoloknak hozzászólóknak bántják is a szemét!!! Ezért felháborittó egyes blogokba a troll ellenesség mert ezek a postolok valójába alapból az Igazság ellen vannak amikor a trollok ellen vannak!!! Kegyetlenül üldözi sok postolo az Igazságot a trollokat!!! Így nem lesz jobb világ kedves postolok soha!!!

Arra kérek tehát minden postolot blog gazdát hogy az Igazság végett ne legyen ilyen ellenséges a trollokkal szembe!!!

4 komment

Címkék: gyűlölet troll censúra

Censúra: Belsőség Blog!!!

2012.07.11. 16:15 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

A Belsőség Blog nem engedi meg jelenni a hozzászólásomat a Belsőség Blogba!!! Az egyik bejegyzéshez szóltam hozzá!!! A medvés bejegyzés egy jó nágy átverés erre szerettem volna rá lebbenteni a figyelmet!!! De több kattintsára sem jelenik meg amit irtam!!! Soha nem szóltam még hozzá a Belsőség Blogon utálom az ilyen blogokat!!! Ehhez képest személyiség és diszkriminátió hogy előre ki censúrázzák amit írok!!! Talán ez is egy ilyen troll ellenes blog!!!

http://belsoseg.blog.hu/2012/07/11/elengedtek_a_rendorok_a_tettenert_vandalokat

Ez volt a bejegyzés jó szutyok értelmetlen egyébként!!! És ezt írtam!!!

Alig totál hazugság és félre vezetés a cikk!!! A postolo hülye vagy mi??? Nem vandálok rongálták meg az autókat hanem medvét!!! Világosan látni az utolsó képeken hahó!!!

Szóval ezt iírtam!!! Igaz volt az egész az első szótól az -utolsó szóig!!! Hát ki is censúrázták ez van!!! Mára ennyi!!!

32 komment

Címkék: belsőség censúra

Biciglis rablóbanda garázdálkodik a Balatonnál!!!

2012.06.26. 19:06 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Bizony kedves nagyságos környezetvédelmi biciglis urak kiderült hogy a fő Autó feltörő banda az Északi-Parton egy biciglis banda!!! Évek óta végzik a bűnöző tevékenységet!!! Több száz Autó feltörése szárad a lelkükön!!! Értékeket pénzt mobil telefont sokszor pótólhatatlan értéket vettek el kizárólag Autósoktól!!! És ki tudja hány ilyen lehet még akit nem kaptak el!!! Ennyit arról hogy milyen jók a biciglisek a társadalomnak!!! Takaróznak a sok hülyeséggel közben betörnek lopnak rabolnak és még ki tudja!!! Biciglisnek csak akkor higyj ha ló legel a sírján!!!

http://velvet.hu/blogok/balaton/2012/06/25/bringas_kocsifeltoroket_csiptek_el_alsoorson/

Kérek minden Autóst hogy nagyon figyeljen ha gyanus biciglist lát esetleg a biciglis nézelődik megál vagy általába ha többen vannak nem árt ellenőrizni őket!!! Nem tudni miben sántikálhatnak!!! Ideje megszervezni az Autós önvédelmet mert alig hihető hogy csak három tagú lenne a banda!!!

Fontos oszd meg kérlek terjeszd ha jó szándékú Autós vagy te is!!! Lehet te leszel a következő áldozat mert a biciglis maffia tevékenysége a forgalom romboláson és környezet szennyezésen túl új szakaszba lépett!!! A biciglis fenyegetéssel szembe csak együtt vehetjük fel a küzdelmet!!!

6 komment

Címkék: fidesz maffia autó kerékpár bicigli bűnöző

Censúra: Geszti interjú!!!

2011.08.08. 18:00 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Csak írja le az igazságot az ember gyorsan jön valami nagy okos censor aki rögtön le tiltja!!! Hehe nem tetszik hogy Geszti Péterke nem túl népszerü a Magyar Interneten úgy látszik!!! Az én hozzá szólásom is bele esett a vágásba!!! De itt leirhatom még amíg innen is le nem tiltanak a censor urak!!!

Itt a hozzá szólásom!!! A végsőkig korrekt szerintem!!! AKkor is ha valakinek fáj az igazság!!! Szóval!!!

Rohadt szemét!!! És még ez beszél indulatokról és kirekesztésről ez a raszista állat!!! Ha valamiért ez az Ország még mindig Balkán az neked köszönhető meg az élősködő gyűlölködő kirekesztő intoleráns fajtádnak Petikém nem a becsületes dolgozó saját Országukat visszasszerezni kivánó Magyar embereknek!!! SZÉGYEN VAGY!!!!!!!!!!!!

Ez volt a hozzá szólás ezt már nem birta el a tolerancia bajnok!!! Örökre kitiltva!!! Ennyit erről!!!

http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2011/08/08/geszti_interju/

Kiegészités 2011 augusztus 11én!!!

Bizony örökre letiltva!!! Mert például erről a mai borzasztó szar színvonaltalan Mickey Dee interviewról is megvan a véleményem de leirni nem lehet mert örökre letiltva!!! Gratulálok a censor szerkesztőnek!!! Így próbálja az ember kinyitni a száját a hülyeség ellen!!! De már le se irom inkább rendesen a véleményemet mert kicsit már bele fáradtam ebbe a szélmalom harcba!!!

3 komment

Censúra: Jelzőlámpa Forradalom Budapeseten

2011.06.24. 17:22 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

http://index.hu/belfold/budapest/2011/06/24/jelzolampa-forradalom_budapesten/#comments

Aha!!! Az összes hozzá szólást eltüntették!!! Mert sajnos nem a biciglis fű fa virág lobby lett többségbe a hozzá szólások között hanem a normális értelmes Autósok akik elmondták hogy nem lehet hogy mindig az Autósokat szívassák meg miközbe a legtöbb adót ők fizetik lassan már ki se mehetnek az utakra!!! Én is leírtam a véleményemet ami nagyjából egyezett a többi Autós véleményével!!! De a kis sötét zöld szerkesztő csávó nagyon figyelt és gyorsan ügyesen el tüntette az ellenvéleményt!!! Nehogy már ki derüljön hogy a Dávidkának meg az egész sötét zöld őrületnek a hivei sehol sincsenek!!! 3 hozzá szólásom veszett oda de megérte!!!

1 komment

Censúra: comment.blog.hu!!!

2011.06.10. 21:34 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Hát ma innen kitiltottak de nagyon gyorsan!!! De hát mit is lehet várni ettől a sorozat bámuló agyatlan droid bandától!!! Hát persze hogy tiltanak mindenkit aki rá lebbenti a figyelmet hogy mekkora szar az egész!!! De mégha a blogba nem is lehet leirni az igaz véleményt itt el olvashatja akit érdekel!!! Ezt irtam kb öt perc kellett hozzá hogy töröljenek és szépen le tiltsanak köszi postolo jók voltatok!!! Erről az Osvát Andrea nevü spinéről hát sajnálom de megvan a véleményem!!! Róla írtam!!! Ezt!!!

Nagyon gáz!!! Ki tudja hány faszt kellett le szopni ahoz hogy megkapja ezt a soha nem hallott dijat!!! Ja hogy ő inkább Olaszba ment ki nem Dubajba!!! Ja hát kérem az egész más!!! Csak vagyunk sajnos egypáran akiknek elegünk van már az ilyen fajta nőből meg az hogy tele van az egész ország az ilyenekkel!!! Hogy ez ráadásul még ronda is az csak a plussz!!! Piszka vassal se piszkálnám meg!!! De ti csak sztároljátok nyugodtan be fér az Alekosz meg a Dzsudzsákféle Linduska közé!!!

Ennyit irtam!!! Az utolsó szó is igaz benne!!! Semmi sértő nincsen benne!!! Már aki nem sztárolja ezt a picsát mert aki igen annak biztos nagyon fály!!! Persze ez az ő baja de ha Delete gomb van nála akkor inkább töröl!!! Ez a censúra!!!

2 komment

Címkék: maffia censúra

Az én hitvallásom!!!

2011.05.29. 23:44 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

MEgkérdezték ma tőlem mibe hiszek!!! Mindenek előtt a korrektségbe!!! GYűlölöm az igazságtalanságot és ha valakit igazságtalanul bántanak!!! Ebbe a szellembe próbálok én is hozzászólni a blogokba mindig az igazságtalanságok ellen!!! Kevés ember vállallja ezt föl de én igen nem szégyenlem!!!

Szólj hozzá!

Állítólagos munkanélküliek állítólagos nagy nehézségek!!!

2011.03.30. 12:25 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Megpróbáltam hozzá szólni ehhez a vitához itt de NEM! lehetett!!! Miért nem mert valamiért le titlott a nagy eszü blogg gazda még valamikor régen!!! Ez a leg egyszerübb módszer ha az ember azt akarja hogy nehogy be írja valaki az igazgásogot igaz kedves postolo??? Itt a link!!!

http://varosban.blog.hu/2011/03/30/andras_munkat_kap#comment-form

És ha már oda nincsen lehetősségem beírni a véleményemet akkor meg írom legelább ide!!! Azt írtam volna ha nem moderál ki a postolo elvtárs hogy én a musi nevü hozzá szólóval értek egyet!!! Jó hogy van értelmes ember is ebbe a blogba a sok mellé beszélés mellé!!! Aki látja hogy miről van itt szó valójába!!! Aki nem talál munkát az NEM IS AKAR DOLGOZNI!!! Ez az igazság tetsszik nem tetsszik!!! Rengeteg munka lehetősség van csak keresni kéne!!! Felemelni magát a székből és jelentkezni egy két munkára például!!! Haha!!! De persze ha büdös a munka mennyivel jobb nyavalyogni meg mutogatni másokra!!! Egy lapát nyéltől mr le esne a gyűrű a kezéről ezeknek!!! Munka kerülő tróger és még sajnálni is kelljen ezeket amikor más dolgozik mind a güzü fizeti a lakás hitelt a meg emelt törlesztőt és a jutalom hogy még a nettója ics csökken nem lehet egyről a kettőre jutni!!!

Szólj hozzá!

Blogok ahol ezerrel megy a censúra!!! meg a Velvet is!!!

2011.02.11. 12:34 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Mostantól itt ebben a postban fogom vezetni azoknak a blogoknak a listáját ahol censurázzák a más véleményt!! Mert bizonyan a véleményen múlik nem máson csak a véleményen!!! Ugye azt lássuk be hogy lehet akármilyen anyázás bármi (én nem szoktam) a megegyező támogató véleményt nem szokták ki censurázni csak azt aki kritizál!!! Tehát::

2011. január ??:

pilates.blog.hu

Már nem emlékszek mit irtam pontosan de a szöszy kis dominának aki a bloggot irja már ez is sokk volt!! Örökre letiltva!!!

2011. február 11:

http://varosban.blog.hu/2011/02/11/miert_gyonyoru_az_atlagos_magyar_no

!!!

Teljesen minden rossz nélküli hozzászólást moderált ki a postolo és végleg letiltott!!! Ok??? Hülyeségnek neveztem a postot ami amugy tényleg hülyeség!!! Azt irtam nevetséges a concepció ami tényleg nevetséges!!! Letiltva!!! Gratulálok elvtárs ha nem birod a kritikát akkor pont a blog írás való neked!!!!

2011. február 14:

http://appleblog.blog.hu/2011/02/14/ingyen_osztogatjak_majd_az_iphone_okat

Nem birja a kis apple fan monitor fejű gyerek ha be szóltok az iphonéra!!! Csak egy lehetőséged van utánna repülsz örökre!!! Vigyázzatok érzékeny gyerek csak óvatossan!!!

2011. május 29:

http://velvet.hu/trend/2011/05/29/vizsgaidoszakban_is_adnak_magukra_a_diaklanyok/

Durván censuráznak már a Velveten is!!! Persze mit lehet várni egy ilyen s zenny laptól!!! Bár amugy minden hülyeséget be lehet yrni kommentbe csak a Velvetre ne szóljál be semmit mert repülsz!!! Nem birja a kritikát a sok nagy művelt újságíró a Velveten!!! Kiméljétek őket mert megárt nekik!!! DE én azért bemásolom most ide a hozzászólásomat amiért röktön letiltottak!!! Nincs benne semmi csak az igazság!!! Ezt írtam!!!

Maradjunk akkor annyiban hogy kurvagáz ronda és nyilván valóan ordittóan buta bölcséssz picsák izléstelen ruha csoportjait volt szerencsénk látni igy Vasárnap délután!!! Kis át tekintés Magyar Ország lecsúszásáról!!! Sötétség minden szinten de főleg a fejekben!!! Köszönjük Velvet!!!

2011. június 7:

http://cities.blog.hu/2011/06/07/dehogy_fogunk_ket_ev_mulva_libegni#comment-form

Leirtam hogy felháborittó hogy ilyen hülye tervekre költik az adózó polgárok pénzét!!! Letiltva!!! Kössz postolo legalább tudjuk melyik oldalon állsz!!!

9 komment

Európa szégyene Magyarország!!!!

2010.12.25. 03:26 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

1956-óta nem volt ilyen szégyenbe az ország!! És kinek köszönhetjük ezt is talán csak nem a gonosz aberált felcsuti törpének?? Európa vezetői mondják a törpének hogy Eddig És Ne Továb de ő csak röhög és tapossa a magyar nép fejét!! Egy elme beteg diktátor markába került a hazánk!! Már csak idö kérdésse hogy meg jöjjön a fülke forradalom első halottja!! Gondoljátok hogy a csökött nyüszittő kis hatalom éhes censor tolvaly törpe vissza riad az erőszaktól?? MÁshogy talná már nem is lehet!!! Orbán Diktort valahogy meg kell állíttani mielőtt késő lessz!!

3 komment

A nyugdijra is ráteszi a mancsát a gonosz cigánytörpe!!!! Nincs megállás!!!

2010.11.26. 01:08 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

 

Hát tessék fidesz szavazók büszkék lehetek magatokra!! Aki komcsi az komcsi kommer kisz titkár pártag vezéretek a torz testü degenerált orbán törpe ujra támad!! Most a nyugdijra fáj a foga most azt nyulja le ettöl a sokat szenvedett kis néptöl!! Érzed már magyar a bikán lovagló nemzet megmentö évszázados tehetségü táltos vezér markát a torkodon?? Ugyan azzal a kézel kapja majd el a torkodat amivel most a zsebedbe nyulkál!! Nyulkál és most már visz mindent!! Ehez képest a nincs adó a gazdagoknak majd fizetnek a szegények politika csak behangolás volt!!! Beteg lelkü bolond ember tör zúz füstőlgő romok sem maradnak Magyarországon ha a nagy viktátor még sokáig hatalomba marad!! Legközelebb a bankszámlát viszi ÉS EZ MIND IGAZ!! Semmi sem szent a penészes sajtszagu törpének beszóltak valamit hát rögtön le gyüri az Alkotmány Biróságot is meg adóztatja a szegényeket osztogat a gazdagoknak idióta bohócot nevez ki Köztársasági Elnöknek és most a megtakaritott pénzdedet kéri ha nem adod elveszi az EGÉSZ NYUGDIJADAT!! Rákosi Viktor csúcs formában köszönjük újra fidesz szavazók jók voltatok tapsoljatok csak a vezérnek csorgasátok a nyálatokat a gonosz törpe retkes gombás lábujj körmeire énekeljétek az internacionálé-t be a földetket a téeszbe kulákok nem kapnak nyugdijat bár mult héten még mást mondtunk az elött héten megint mást hazudnak reggel délben és este hülyének néznek mindenkit jönnek a papok jön a vallási oktatás a censúra az ö haverjuknak nem kell vissza fizetni a jutalmat az ö haverjuknak külön törvényben emelik meg a fizetését ha a parlament nem szavaza meg a két harmados törvényt nem baj majd a Bizottság utólag ki mondja hogy nem ugy kellett volna számolni mégis meg van az szavazva az ö unokaöcsük még csak 20 éves de már álamtitkár a kis unokahuguk aki csak dugni meg picsogni tud az 25 éves de már fö osztály vezető a mi pénzünkön a Köztársasági Elnök szerint támad a sátán országa de az is lehet hogy az álam titkár kis pöcse irta a tanulmányt bocsi az iszap károsultak a begyüjtött miliárdokat nem kapják meg valaki már azt is lenyulta nem kell már költségvetési tanács még valaki észre venné amikor toljuk kifele a pénzt talicskával a miniszter cége örzi a minisztériumot a másiké fényképez 5 miliárdért a harmadiké rendezvényt szervez az imf hol barátunk hol ellenségünk az mnb-ét kinyirjuk csak ugy mert ott az elnök nem a mi haverunk a másik havert törvény módositásal nevezük ki nagy követnek a harmadikat azért módositjuk a törvényt hogy polgár mester maradhasson még sokáig esztergomban egy elme beteg ember dúl és a törpe segit neki éljen a nemzeti együtt müködés rendszere és a nagy vezér!! Kihagytam valamit fidesz fanok?? Az elmult gyönyörü fél év eredményeiböl?? Csak pár dolog ami eszembe jutott!!! Csak így futóleg néhány dolog a nemzeti ügyek kormányának a lajstromáról!!

 

8 komment

Címkék: orbán fidesz

MEGÁSTA A FORINT SIRJÁT A GONOSZ TÖRPE

2010.07.19. 03:27 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Enyi volt megyünk a mély pokolba!!  Köszönjük meg szépen a fityisz uralom bagázs ránk szabaditotta a legrosszabbatt röhögnek rajtunk mert meg tehetik!! Füstölgő romok se maradnak a Kárpát Medencében mire ezek kihallnak a kormány székből mert el zavarni őket semmi esély!! Köszönjük fityisz savazók jók voltatok!!

1 komment

ORBÁN TAKARODJ!!!!!!

2010.06.09. 00:19 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Rohat szemetek!! Rohattak!! Képmutató országpusztíttó adó emelő pénz lopó dilettáns fityiszbanda! ORBÁN TAKARODDJ!!! Feri vissza!! Ennél még az elme beteg Kúrcsány gyerek is jobb volt!! Sokkal jobb mert ilyet akkor még nem volt mind most!!! Rohat szemét saját zsebe dolgozó Orbánkósaszíjártó sírrabló kaja ibrahim josipp tott ezüsthajó tokalyi szőlőbányás nép nyúzó fasiszta szélsöséges gyülölködő fityiszbanda TAKARODJ!!!! 

3 komment

süti beállítások módosítása