HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: comment.blog.hu!!!

2011.06.10. 21:34 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Hát ma innen kitiltottak de nagyon gyorsan!!! De hát mit is lehet várni ettől a sorozat bámuló agyatlan droid bandától!!! Hát persze hogy tiltanak mindenkit aki rá lebbenti a figyelmet hogy mekkora szar az egész!!! De mégha a blogba nem is lehet leirni az igaz véleményt itt el olvashatja akit érdekel!!! Ezt irtam kb öt perc kellett hozzá hogy töröljenek és szépen le tiltsanak köszi postolo jók voltatok!!! Erről az Osvát Andrea nevü spinéről hát sajnálom de megvan a véleményem!!! Róla írtam!!! Ezt!!!

Nagyon gáz!!! Ki tudja hány faszt kellett le szopni ahoz hogy megkapja ezt a soha nem hallott dijat!!! Ja hogy ő inkább Olaszba ment ki nem Dubajba!!! Ja hát kérem az egész más!!! Csak vagyunk sajnos egypáran akiknek elegünk van már az ilyen fajta nőből meg az hogy tele van az egész ország az ilyenekkel!!! Hogy ez ráadásul még ronda is az csak a plussz!!! Piszka vassal se piszkálnám meg!!! De ti csak sztároljátok nyugodtan be fér az Alekosz meg a Dzsudzsákféle Linduska közé!!!

Ennyit irtam!!! Az utolsó szó is igaz benne!!! Semmi sértő nincsen benne!!! Már aki nem sztárolja ezt a picsát mert aki igen annak biztos nagyon fály!!! Persze ez az ő baja de ha Delete gomb van nála akkor inkább töröl!!! Ez a censúra!!!

2 komment

Címkék: maffia censúra

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr522974098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

decsko 2011.06.11. 16:56:19

Agybeteg f_sz vagy ecsém!!!!!! Szállj le a kedvenc blogomról!!!!!!!!!!!!

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2011.06.12. 14:29:02

@decsko: Aha kis sorozat zabáló droid!!! Fály hogy megkritikálják a drága kis sorozatos blogodat mi??? Beszólnak az Osváth Andikára is a csúnya bácsik??? Hát barátkozz meg vele ecsém ez az Internet és mindenki elmondhatja a véleményét!!! És az enyém most az hogy te egy hülye barom vagy és a kedvenc blogod meg egy trágyadomb!!!
süti beállítások módosítása