HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

A nyugdijra is ráteszi a mancsát a gonosz cigánytörpe!!!! Nincs megállás!!!

2010.11.26. 01:08 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

 

Hát tessék fidesz szavazók büszkék lehetek magatokra!! Aki komcsi az komcsi kommer kisz titkár pártag vezéretek a torz testü degenerált orbán törpe ujra támad!! Most a nyugdijra fáj a foga most azt nyulja le ettöl a sokat szenvedett kis néptöl!! Érzed már magyar a bikán lovagló nemzet megmentö évszázados tehetségü táltos vezér markát a torkodon?? Ugyan azzal a kézel kapja majd el a torkodat amivel most a zsebedbe nyulkál!! Nyulkál és most már visz mindent!! Ehez képest a nincs adó a gazdagoknak majd fizetnek a szegények politika csak behangolás volt!!! Beteg lelkü bolond ember tör zúz füstőlgő romok sem maradnak Magyarországon ha a nagy viktátor még sokáig hatalomba marad!! Legközelebb a bankszámlát viszi ÉS EZ MIND IGAZ!! Semmi sem szent a penészes sajtszagu törpének beszóltak valamit hát rögtön le gyüri az Alkotmány Biróságot is meg adóztatja a szegényeket osztogat a gazdagoknak idióta bohócot nevez ki Köztársasági Elnöknek és most a megtakaritott pénzdedet kéri ha nem adod elveszi az EGÉSZ NYUGDIJADAT!! Rákosi Viktor csúcs formában köszönjük újra fidesz szavazók jók voltatok tapsoljatok csak a vezérnek csorgasátok a nyálatokat a gonosz törpe retkes gombás lábujj körmeire énekeljétek az internacionálé-t be a földetket a téeszbe kulákok nem kapnak nyugdijat bár mult héten még mást mondtunk az elött héten megint mást hazudnak reggel délben és este hülyének néznek mindenkit jönnek a papok jön a vallási oktatás a censúra az ö haverjuknak nem kell vissza fizetni a jutalmat az ö haverjuknak külön törvényben emelik meg a fizetését ha a parlament nem szavaza meg a két harmados törvényt nem baj majd a Bizottság utólag ki mondja hogy nem ugy kellett volna számolni mégis meg van az szavazva az ö unokaöcsük még csak 20 éves de már álamtitkár a kis unokahuguk aki csak dugni meg picsogni tud az 25 éves de már fö osztály vezető a mi pénzünkön a Köztársasági Elnök szerint támad a sátán országa de az is lehet hogy az álam titkár kis pöcse irta a tanulmányt bocsi az iszap károsultak a begyüjtött miliárdokat nem kapják meg valaki már azt is lenyulta nem kell már költségvetési tanács még valaki észre venné amikor toljuk kifele a pénzt talicskával a miniszter cége örzi a minisztériumot a másiké fényképez 5 miliárdért a harmadiké rendezvényt szervez az imf hol barátunk hol ellenségünk az mnb-ét kinyirjuk csak ugy mert ott az elnök nem a mi haverunk a másik havert törvény módositásal nevezük ki nagy követnek a harmadikat azért módositjuk a törvényt hogy polgár mester maradhasson még sokáig esztergomban egy elme beteg ember dúl és a törpe segit neki éljen a nemzeti együtt müködés rendszere és a nagy vezér!! Kihagytam valamit fidesz fanok?? Az elmult gyönyörü fél év eredményeiböl?? Csak pár dolog ami eszembe jutott!!! Csak így futóleg néhány dolog a nemzeti ügyek kormányának a lajstromáról!!

 

8 komment

Címkék: orbán fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr62473896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amanitamuscaria 2010.11.26. 16:13:31

Egy kicsit indulatosnak sikerült felvezetésed!

Valóban nem sikertörténet az eddigi kormányzás (ma ismét sikerült bedönteni a tőzsdét.
Már harmadik alkalom, hogy a hangzatos és riasztó bejelentések hatására a tőzsdeindek nevéhez híven bukik a BUX, 1000 pontokat.

Sajnos kisértetiesen hasonlít az első fidesz uralomra a jelen, a tőzsde akkor közel 6000 pontot esett.

Sajna a gazdasággal nem sokat foglalkozik a hatalom, csak a vezetőcserékben "sikeres", feledve "jön még a kutyára dér" népi szólást.

A Kedves Vezető aki még sohasem hazudott, mértéktelen mohósággal rontott rá a "nemzetre".

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2010.11.26. 21:28:33

Indulatos lett a felvezetésem mert nem birom nézni ahogy egy komplexusos törpe tönkre vágja az országot!! Igazság szerető ember szerintem legszivesebben baltával vonulna a Kossuth-térre ilyen események után!!

Egyébként jól beszélsz!! A Kedves Vezető fél év alatt össze hozott mindent amivel a komunistákat vádolta 8 évig!! És az hogy az országgal mi lessz az ezeknek egyáltalán nem szemopnt!!!

finomanarancs 2010.11.27. 22:55:52

Orbán Viktor példaképe Bonaparte Napóleon. Már keresem neki a szigetet, ahol tengetheti hátra levő életét.

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2010.11.28. 13:47:01

TELJESEN JOGOS

MEGADÓZTATNI a manyup pénzeket:

hiszen TŐKEJÖVEDELEM!

lásd még: OSZTALÉKADÓ

hardenberg 2010.11.28. 18:28:56

Maga tényleg ennyire kultúrálatlan, műveletlen, vagy csak tetteti? Ha az utóbbi, vigyázzon, nehogy úgy maradjon!

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2010.11.29. 00:55:59

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: Ha már elveszik az emberöl és egy részét ki fizetik akkor jogoss megadóztatni!! De elvenni nem jogoss alapból!! És ez akkor is igy igaz ha a szocik szadeszesek is gaz emberek voltak és tönkre tették az Országot!!

@hardenberg: Én nem ugy veszem le mindha BÖRTÖNBE... teljesen kultúrátlan lenne!! Inkább meg vezették!! Ravasz a törpe sok embert el ámitott már a dumájával és mire rá jönnek hogy meg vezették őket addigr amár késő lessz!!!

brlv24 2011.02.01. 15:24:27

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:

Hogy te mekkora primitiv vagy itt es a tobbi blogon. Orom olvasni:)

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2011.02.01. 21:22:16

@brlv24: Jól van!! Nekem sincs jobb véleményem róllad!! De én legalább nem moderálom ki amit irsz mint Orbánc Diktor elvtárs próbálja csinálni a média törvény kapcsán!!!
süti beállítások módosítása