HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: urbanista!!!

2017.03.23. 13:26 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Urbanista cikkbe nagyon keményen megy a censúra!!! Ellen véleményt nem hagynak megszólalni!!! Nem csoda mert sötét zöld teroristák kezébe van a róvat!!! Fű fa virág bicigli lobbi csinálja az egészet és irtják a normális emberek véleményét!!!

Korektül szóltam hozzá nem engedtek megjelenni!!! Elfolytják a troll jelenlétet!!! Ez volt a hozzászólásom szerencsére ide még be tudom írni itt még nem tiltottak le!!!

Sötét zöld teroristák!!! Mikor értitek már meg hogy a város az embereknek való nem a fáknak???? Nagyon jó munkát végeznek a kertészek a fa csonkolással kivágással!!! Sokkal többet kéne igy is túl sok fa van Budapesten!!! MTA EU is alá támasztja statisztika szerint túl zöld város és kell ah ely az embereknek Autósoknak!!! Van elég fa az erdőbe menyetek ti is oda ha fa hiányotok van!!! De a várost hagyátok békén végre!!!

Ennyit írtam de mind 2 nickemet letiltották!!! Nem birják az igazságot!!! Ez a censúra!!!

Szólj hozzá!

Címkék: igazság bicigli urbanista censúra

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr7212364581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása