HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Ne higyj el minden fost barátom!!!

2016.09.02. 01:37 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

A fos elektromos autók a másik baromság amit meg etetnek az emberekkel!!! Nem kéne lehinni minden szart amit meg etetnek veletek barátom!!! Ember legyél ne fogasztó!!! Nem kell teljesen ki nyíltnia a harmadik szemedet már egy kis gondolkodás is elég hogy meg lássad az igazságot!!! Meg döbentő hogy mennyire kevés ész és gondolkodás elég hogy keresztül lássunk a hazúg rohadt látszat világon amit a média vettit elénk!!! Az agymosó gép mindenhol ott van de akinek van esze át lát a hzáttér hatalom hazugságokon!!! 

Szólj hozzá!

Címkék: háttér hatalom

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr2211670370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása