HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: Cinematrix Ubrakovics Júlia cikk!!!

2016.10.09. 16:09 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Igena Cinematrixba is keményen censúrázzák az ellen véleményt!!! Nyalni lehet bármikor lelkessen azt szeretik!!! Csak le ne ird hogy mi az ábra mi van a háttérbe meg hogy a "híres színész nő" valójába kicsoda micsoda mert akkor lesúlyt rád a moderátor nagyon gyorsan nehéz tűzérséggel vesz célba és repülsz barátom!!! Igazat mondassz véged van!!!

"Látom ezek a csajok jönnek sorba!!! Ez is pond olyan mind az Osváth Andika!!! Majdnem ugyan olyan ronda pont ugyan olyan tehetségtelen amerika migráns barát!!! Tolerancia bajnok!!! Ezeket kell futtatni ugy néz ki erre jőtt az Indexnek az útasíttás!!!"

Ennyit írtam azonnal tőrlés lett!!! Korrekt kúltúrált vélemény volt szerintem ráadásul Igazság is de valakinek nem tetszett tehát delete!!! Ez a censúra!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr2511783385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása