HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Biciglis rablóbanda garázdálkodik a Balatonnál!!!

2012.06.26. 19:06 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Bizony kedves nagyságos környezetvédelmi biciglis urak kiderült hogy a fő Autó feltörő banda az Északi-Parton egy biciglis banda!!! Évek óta végzik a bűnöző tevékenységet!!! Több száz Autó feltörése szárad a lelkükön!!! Értékeket pénzt mobil telefont sokszor pótólhatatlan értéket vettek el kizárólag Autósoktól!!! És ki tudja hány ilyen lehet még akit nem kaptak el!!! Ennyit arról hogy milyen jók a biciglisek a társadalomnak!!! Takaróznak a sok hülyeséggel közben betörnek lopnak rabolnak és még ki tudja!!! Biciglisnek csak akkor higyj ha ló legel a sírján!!!

http://velvet.hu/blogok/balaton/2012/06/25/bringas_kocsifeltoroket_csiptek_el_alsoorson/

Kérek minden Autóst hogy nagyon figyeljen ha gyanus biciglist lát esetleg a biciglis nézelődik megál vagy általába ha többen vannak nem árt ellenőrizni őket!!! Nem tudni miben sántikálhatnak!!! Ideje megszervezni az Autós önvédelmet mert alig hihető hogy csak három tagú lenne a banda!!!

Fontos oszd meg kérlek terjeszd ha jó szándékú Autós vagy te is!!! Lehet te leszel a következő áldozat mert a biciglis maffia tevékenysége a forgalom romboláson és környezet szennyezésen túl új szakaszba lépett!!! A biciglis fenyegetéssel szembe csak együtt vehetjük fel a küzdelmet!!!

6 komment

Címkék: fidesz maffia autó kerékpár bicigli bűnöző

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr294613038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel 2012.06.28. 15:45:45

hahaha, jo kis poszt.
Az auton kozlekedo szemet bunozo banda az gondolom koser.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.06.28. 16:05:06

@esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel: Haha!!! Ez sajnos elég gyenge lett elvtárs!!! Igen vannak Autós bűnözők is!!! Csakhogy az Autósok soha nem kifejezetten biciglisek ellen bűnöznek!!! Hanem mindenki ellen lehet gyalogos biciglis vagy másik Autós is esetleg!!! Ezek a biciglisek viszont kifejezetten csak és Autósokat fosztogatnak!!! Ez után egyetlen lépés ha ki közösítjük a bicigliseket a társadalomból!!! Ez az Autósok gyalogosok közös érdeke most már!!!

elvanagyerekhajatszik 2012.07.11. 16:54:22

elég hülyén nézne ki ha bicikliket rabolnának ki és vennék ki belőlük a tárcát és a telefont.. :D
süti beállítások módosítása