HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: kerékagy blog!!!

2012.11.05. 12:50 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Aha!!! Szóval így censúráznak a biciglisek!!! Hajrá biciglis maffia folytsátok bele a szót az Autósokba gyalogosokba emberekbe akinek más véleménye van!!!

http://kerekagy.blog.hu/2012/11/04/az_aramszunettol_bicikliznek_a_new_yorkiak

Röhely amit műveltek biciglisek!!! Piroson átmegy egyirányúba bemegy járdázik gyalogost gázol nincs világíttás sorolhatnám!!! Pofátlan undoríttó népség a biciglis és az si marad!!! Addig boldogok a new yorkiak amíg oda nem pofátlankodtok be ahogy Budapestet már tönkre tettétek!!! A rendes keményen dolgozó normális Amerikaiak nevében remélem hogy visszaáll a rend New Yorkban hamarosan és eltakarodnak a deviáns drogos biciglisek és visszatérhetnek az utakra a rendes Autósok a rend!!!

Ennyi volt a hozzá szólásom a kerékagyatlan blogba!!! Gyakorlatilag tényeket sorolok fel normál hangnem nincs káromkodás meg ilyesmi de hoppá máris kitörölt és letiltott a kis biciglis görcs censor aki nem tudja elviselni hogy Autósoknak gyalogosoknak mindenkinek rossz véleménye van a biciglis tevékenységről!!! Bezzeg a biciglis terorista elmebeteget aki szerint Magyarországon is természeti katasztrófa kéne az emberek ellen hogy a biciglisek tovább terjeszkedhessenek nem tiltja le!!! Mert ez ugyanaz a filozófia mint amit a sötétzöld biciglis maffia ami a kerékagyatlan blogot csinálja!!! EZ EGY BANDA ÉS RÉGÓTA GYANÍTTOM HOGY A BALATONI BICIGLIS RABLÓBANDÁVAL IS ÖSSZEFÜGGÉSBEN VANNAK!!! ÉS EZ MOST BEBIZONYOSODOTT HOGY IGAZ!!!!! De hiába a censúra én tovább folytatom a harcot a biciglis maffia ellen és erre kérek minden jószándékú Autóst gyalogost normális embert is!!! Mert ez mindenkinek az érdeke most már!!! A neten is és a forgalomba is!!! A biciglisek ellen a normális emberek nevébe!!! Hajrá!!!

11 komment

Címkék: maffia bicigli kerékagy censúra

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr694890131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. Bíró 2012.11.08. 15:59:59

ha már van egy blogod, ahol ennyiszer leírod, akkor tanuld már meg, hogy olyan szó, hogy "censúra", nincsen. Cenzúra. Az csak hab a tortán, hogy nem biciglis, hanem biciklis. Továbbá nem röhely, hanem röhej. Szerintem inkább ezért törölhetnek, mert vállalhatatlanná teszed a blog színvonalát.

(Ki ne merj törölni! Akkor te is censúrázol!!!)

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.09. 23:50:09

@B. Bíró: Imádom az ilyen kis okostolyásoakt aki érvekkel nem tud beleszállni a vitába és ezért a helyesírás az egyetlen téma!!! Különösen imádom az olyan okostolyásokat aki magyarázza a helyesírást de még nincs is igaza!!! És természetesen nem töröllek ki ez nem a biciglis maffia centruma amihez te is tartozol ez egy censúra ellenes blog itt soha nincs censúra!!! Attól függetlenül hogy a hozzászólásodba semmiben sincs igazad!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.15. 06:52:11

@B. Bíró:
+1

szerintem is szánalmas a forma, egyszerűen képtelen helyesen írni.
így soha senki nem fogja komolyan venni, amit ír, mert vállalhatatlan.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.15. 13:28:41

@Black Jack: Nagyon sietsz egyet érteni kis censor gyerek!!! Kiváncsi lennék mért akarsz ennyire bevágódni B. Bíró elvtársnál hogy ide jössz hízelegni törleszkedni segget nyalni!!! De nem baj én csak figyelek és tudom látom ki mennyit ér!!!

Matenak · http://csipszerelde.hu 2012.11.15. 18:42:09

A vélemény kinyilvánításának megvan az értelmes emberekhez méltó módja, nem pedig ez a fröcsögő módszer, ami közben megerőszakolod a magyar nyelvet. Egyébként ha neked nem tetszik a Nike, akkor be szoktál menni minden boltba randalírozni és felgyújtani, vagy pedig egyszerűen nem mész oda vásárolni? Bár gyanítom nem fogod megérteni ezt a példát, de sebaj, én megpróbáltam.
Habár miért ne, leírom úgy is, hogy megértsd:

Mibő gondolod hogy a te véleményed marha fontos és érdekel bárkit is ELVTÁRS??? Ha neked valami nem teccik azt köződ értelmes emberi nyelven!!! Akkor tán nem basznak ki minden fórumrol sőt még tán meg is halgattyák a véleményed ostoba gyerek!!! Látom ám hogy az elmegyógyintézet vezetőjének bérence vagy azoknak nyalsz!!! De én átlátok ezen és megértem hogy agy nélküll nem lehet hejesen irní!!!

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.15. 19:08:49

@Matenak: Ez az Internet elvtárs!!! Az szól hozzá aki akar ez erre lett kitalálva ha nem tudnád!!! De egyébként is sok mindenkit érdekel a véleményem sokan szoktak regálni arra amit be írok!!! Életbe is itt is!!! Az már hogy Interneten sokan censúráznak más kérdés!!! Nem mindenhol ezek a pofátlan censor postolok blogerek vannak akik letiltják azt aki olyat ír be ami nem tetsszik!!! Vannak értelmes emberek is nagyon jó kis viták jó hangulatu beszélgetések szoktak lenni velük itt a blog.hun is bár gondolom ilyenről te még nem hallottál nem tapasztaltál elvtárs mert te csak fikázni jársz ide!!!

Matenak · http://csipszerelde.hu 2012.11.16. 07:08:25

"csak fikázni jársz ide!!!" Ezek szerint ismered a fogalmat, ugyanis pont ezt műveled állandóan és ezért szoktak kibaszni mindenhonnan, te ostoba gyógyegér!

Bármilyen fórumról linkelj már ide egy jó hangulatú vitát, amiben részt vettél, mert nem tudom elképzelni, hogy mondatonkénti három felkiáltójel nélkül képes vagy írni.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.16. 16:08:31

@Matenak: Azért jársz ide a blogomra hogy bajt keverjél Matenack elvtárs!!! És még neked áll fölljebb amikor te csak egy romboló ostoba hozzászóló vagy itt és máshol is??? Én mindig valahogyan segítteni szeretnék a többi embernek igen akkor is amikor kritikálom ezt vagy azt a blogert postolot segíttés végett teszem és sosem sértegetek olyan hangnembe mind te!!! Nyugodtan utána nézhetsz gugli tudod!!! Rengeteg jó hangulatu beszélgetésbe vagyok benne itt a blog.hun csak te azt sajnos nem látod mert te csak oda mész ahol az anyázás megy!!! Mert te ilyen vagy!!! Sakálok keselyűk ilyenek mind te!!! Nekem teljesen más a hozzáállásom nem a hiéna viselkedésbe vagyok benne tanulhatnál tőlem ha képes lennél rá!!! És nem csak fényezem magam mert sok ilyen rendes hozzászóló van mind én igazából az ilyen anyázó pattogó censúra bajnok kis csíra mind te az a kissebbség!!! Bár azért nem kevés de kissebbség!!! És én ezek ellen harcolok!!! A normális emberek és az Igazság korrektség védelmébe!!!

Körömcsiga 2012.11.18. 00:29:25

A francnak kell internet az ilyen félművelt embereknek... Előbb tanulj meg írni, bár úgy tűnik még csak az olvasást gyakorlod.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.18. 13:11:25

@Körömcsiga: Műveltségemre eddig még nem volt panasz!!! Iskoláimat köszönöm rendben kijártam nem is keveset kiválló eredménnyel!!! Ami rólad aligha mondható el elvtárs nézz csak magadra!!!

Körömcsiga 2012.11.23. 18:23:34

Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem jó :)
süti beállítások módosítása