HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: Geszti interjú!!!

2011.08.08. 18:00 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Csak írja le az igazságot az ember gyorsan jön valami nagy okos censor aki rögtön le tiltja!!! Hehe nem tetszik hogy Geszti Péterke nem túl népszerü a Magyar Interneten úgy látszik!!! Az én hozzá szólásom is bele esett a vágásba!!! De itt leirhatom még amíg innen is le nem tiltanak a censor urak!!!

Itt a hozzá szólásom!!! A végsőkig korrekt szerintem!!! AKkor is ha valakinek fáj az igazság!!! Szóval!!!

Rohadt szemét!!! És még ez beszél indulatokról és kirekesztésről ez a raszista állat!!! Ha valamiért ez az Ország még mindig Balkán az neked köszönhető meg az élősködő gyűlölködő kirekesztő intoleráns fajtádnak Petikém nem a becsületes dolgozó saját Országukat visszasszerezni kivánó Magyar embereknek!!! SZÉGYEN VAGY!!!!!!!!!!!!

Ez volt a hozzá szólás ezt már nem birta el a tolerancia bajnok!!! Örökre kitiltva!!! Ennyit erről!!!

http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2011/08/08/geszti_interju/

Kiegészités 2011 augusztus 11én!!!

Bizony örökre letiltva!!! Mert például erről a mai borzasztó szar színvonaltalan Mickey Dee interviewról is megvan a véleményem de leirni nem lehet mert örökre letiltva!!! Gratulálok a censor szerkesztőnek!!! Így próbálja az ember kinyitni a száját a hülyeség ellen!!! De már le se irom inkább rendesen a véleményemet mert kicsit már bele fáradtam ebbe a szélmalom harcba!!!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr53134571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halaloszto 2011.11.12. 21:54:29

Hogy lehetsz ennyire primitiv? Remelem nincs csaladod, es nem is lesz.

vajk

Zombika 2012.07.11. 16:24:45

jól hozod a figurát, zseniálisak a helyesírási hibák is!
süti beállítások módosítása