HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Állítólagos munkanélküliek állítólagos nagy nehézségek!!!

2011.03.30. 12:25 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Megpróbáltam hozzá szólni ehhez a vitához itt de NEM! lehetett!!! Miért nem mert valamiért le titlott a nagy eszü blogg gazda még valamikor régen!!! Ez a leg egyszerübb módszer ha az ember azt akarja hogy nehogy be írja valaki az igazgásogot igaz kedves postolo??? Itt a link!!!

http://varosban.blog.hu/2011/03/30/andras_munkat_kap#comment-form

És ha már oda nincsen lehetősségem beírni a véleményemet akkor meg írom legelább ide!!! Azt írtam volna ha nem moderál ki a postolo elvtárs hogy én a musi nevü hozzá szólóval értek egyet!!! Jó hogy van értelmes ember is ebbe a blogba a sok mellé beszélés mellé!!! Aki látja hogy miről van itt szó valójába!!! Aki nem talál munkát az NEM IS AKAR DOLGOZNI!!! Ez az igazság tetsszik nem tetsszik!!! Rengeteg munka lehetősség van csak keresni kéne!!! Felemelni magát a székből és jelentkezni egy két munkára például!!! Haha!!! De persze ha büdös a munka mennyivel jobb nyavalyogni meg mutogatni másokra!!! Egy lapát nyéltől mr le esne a gyűrű a kezéről ezeknek!!! Munka kerülő tróger és még sajnálni is kelljen ezeket amikor más dolgozik mind a güzü fizeti a lakás hitelt a meg emelt törlesztőt és a jutalom hogy még a nettója ics csökken nem lehet egyről a kettőre jutni!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr922784764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása