HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Censúra: vöröshajú lányok blog!!!

2012.11.14. 16:49 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Kiirtják a véleményt rendesen a vöröshajú lányok blogba is!!! Nem lehet ott se mást csak dicsérni a postolok nagy eszét és nyalni!!! Ha nem állsz be a sorba repülsz!!!

http://gingergirls.blog.hu/2012/11/13/kerry_564

A link már nem működik lásd lejjebb!!!

Ehez a "csajhoz" szóltam hozzá!!! Sajnos nincs meg a hozzászólásom szövege de szívessen elmondom miről szólt!!! Igen leírtam hogy ez a lény nekem nem Nő!!! Lehet valakinek igen de nekem nem az!!! Leírtam hogy vajon mi van a postolo fejében amikor egy ilyen szörnyetegről postol képeket!!! Igen én elmondom mit gondolok akkor is ha a nagyságos postolo urat érinti!!! És megmertem azt is mondani hogy az egész blog gáz mert ahol ilyen post ilyen képekkel megjelenhet az bizony gáz!!! Ez volt a véleményem és én nem nyalizok mind mások hanem beírom az őszinte véleményemet mindig most is azt tettem!!! Sértegetés nélkül határozottan de normál hangnembe!!! Végsőkig korrekt szerintem mindenkinek így kéne a világba!!! Eredmény??? Letiltottak kicensúráztak azonnal!!!

Mert az őszinte véleménynek nincs helye a vörös lányok blogba!!! Nyallerek maradhatnak más nem!!!

Ez a censúra!!!

Kiegészíttés november 24én!!!

A censor gyerek állíttólag átnevezte a linket azért nem nyílik meg!!! De lényeg hogy a post sehol sem található a nyomok el vannak tüntetve!!! De lásd a kiegészíttést lent ez úgy néz ki tévedés volt!!! És ettől független dolog hogy a másik vörös lányos posthoz írt kommentemet is törölték azóta!!!

http://gingergirls.blog.hu/2012/09/30/ars_poetica_172

Ez volt az a post ahol tiltakoztam a censúra ellen és most itt is kitörölték kicensúrázták mert nem bírják elviselni a kritikát!!! Pedig csak azt mondtam elíttélem a censúrát amit ezen a blogon csinálnak de a vörös lány blogba ezt sem szabad elmondani!!! A vörös lány blogba tűzzel vassal írtják a trollokat az Igazságot!!! És aztán a nyomokat is eltűntetik!!! Ez a legdurvább sztalinista bolsevik censúra!!!!! Talán erre utal a blog neve hogy vörös!!!

Még egy kiegészíttés!!! Itt látható hogy hány kicensúrázott hozzászólás van összesen az én blogomon!!! Erről ennyit magáért beszél!!!

itt nincs censura!!!

Még egy kiegészíttés!!! A főcensor Black Jack elküldte a linket tehát bebizonyosodott nem igaz hogy eltűnt a post!!! Itt elérhető!!! 100-esetből egyszer egy censor is mond igazat és egy troll is téved!!!

http://gingergirls.blog.hu/2012/11/13/kerry_tenisz

33 komment

Címkék: vörös censúra

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr614907158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black Jack (törölt) 2012.11.14. 17:06:50

drága troll barátom, az egy dolog hogy leszólod az adott csajt, de hogy ne lenne Nő akit posztolunk, mi több szörnyetegnek nevezed és még a blogot és engem is ócsárolsz az már nem egyszerűen egy negatív vélemény. ne csodálkozz ha repülsz.

ja és ahogy a blogodat olvasom más blogokon is problémáid vannak a cenZúrával, gondolom nem véletlenül...

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.14. 18:15:36

@Black Jack: Nem csodálkozok mert ismerem már milyen censúra megy mindenhol a blog.hun!!! És igenis ez egy negatív vélemény el kéne fogadni hogy van ilyen is a világban!!! Aki erre képtelen abból lesz a sok fruszrált censor szerkesztő mind te aki kitörli ha valaki olyat ír be ami nem tetszik!!! Felháboríttó hogy 2012ben ez még megtörténhet!!! Mondhatsz akármit!!! Én sose értettem és sose nemis fogom megérteni a censúrát mert erre nincs rendes magyarázat!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.14. 20:38:53

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
neked kár is bármit megmagyarázni, mert totálisan primitív vagy, még szavakat sem tudsz helyesen leírni. még egyszer leírom: cenZúra, z-vel!

a másik ez szemen szedett hazugság hogy minden negatívat kitörlök, sok olyan vélemény van annál a posztnál is ami nem tetszést fejez ki, és a mai posztomnál is írnak pár ilyet, de azok kulturált formában vannak megírva, nem ócsárlás.
legközelebb (egy másik felhasználói névvel) ha írsz, kérlek válogasd meg a szavaidat és akkor nincs probléma azzal hogy negatív a véleményed.

u.i.: a blog.hu és úgy az interneten sajnos az a menő hogy az emberek csak fikázni tudnak, de sok esetben ugyanaz az ember egy pozitív véleményt már nem ír le, arra ugyanis lusta.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.15. 13:25:58

@Black Jack: Szóval te vagy a censor aki le tiltott és most idejössz arcoskodni!!! Censornak nincs helye ebbe a blogban ez a censúra mentesség blogja a rendes embereké!!! De tudod mit maradj csak képzelem mennyire fáj neked hogy itt nem tudod kitörölni a más véleményt!!! HAHAHA!!!! Egyébként meg tiltakozok a hazugságaid ellen!!! Nem igaz hogy negatív a véleményem általába pozitív véleményeket írok be mindenhol támogatom mindenben a többi embert nem fikázok!!! De a te blogodnál már akkora volt a sunnyogás nyilván a censor tevékenységed miatt muszáj volt beírni valakinek az Igazságot!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.15. 14:32:07

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
nem az én blogom, csak az egyik szerkesztője vagyok, de nem hagyom hogy teleszemeteld a posztjaimat a szarságaiddal, rágalmaiddal, sértő megjegyzéseiddel. a te blogodon nem akarok én törölni semmit, úgy szemeteled tele ahogy akarod.
na pá.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.15. 14:40:15

@Black Jack: Már megint hazudsz kis censor gyerek!!! Ha akkora igazad van akkor mért kellf olyton hazudozni???? Mert nem igaz hogy tele szemetelem a postjaidat egyetlen egyszer szóltam hozzá a blogodhoz!!! Akkor is azonnal letöröltél mert nem tudod elviselni a más véleményt!!! Üldözöd az Igazságot a trollokat mint a többi fruszrált postolo ez az életed!!! Kis delete gomb mániás censor gyerek heheheheehehe!!!!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.15. 14:51:37

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
de most őszintén, mit vársz, hogy reagáljanak rád az emberek? magadat agyalágyult trollnak nevezed, és ebben valóban igazad is van, az vagy. a blogokon, fórumokon az ilyeneket alapból törlik, mert lerontjátok a színvonalat. vagy szerinted véletlen ami veled történik, hogy mindenhonnan kitiltanak? azon csodálkozom hogy a blog.hu üzemeltetői még hagynak itt garázdálkodni.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.15. 15:00:49

@Black Jack: Ne rám fogd a blogod alacsony színvonalát!!! Csak egyszer írtam be oda nem azért van kevés látogatótók mert én beírtam egyszer valamit!!! Egyébként az Igazságot!!! Én azt gondolom az Igazság Őszinteség még senkinek nem ártott meg de látom te nem értessz egyet censor gyerek!!!

És sok helyen nem moderálnak ki vannak azért még értelmes jófej nem censorkodó emberek is a blog.hun!!! Az ilyenek örülnek ha jön egy troll és beírja az Igazságot!!! Ahol meg agyba főbe tiltják az embereket az a blog általába olyan is!!! Lásd a sajátodat!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.15. 15:13:21

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
így van nem értek veled egyet, és te sem velem.
mivel ez nem fog megváltozni, azt hiszem ezzel ezt a "vitát" le is zárhatjuk.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.15. 15:32:57

@Black Jack: Nem fog megváltozni mert én sose fogok egyetérteni egy censúra bajnokkal!!!!!!!

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.18. 13:05:02

@Kényszerbeteg: Nincs semmilyen halmozás!!! Különben meg majd épp te fogod megmondani a betegségemet te kényszerbeteg vagy!!!! Inkább magadat kezelgesd köszi!!!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.11.20. 18:55:35

@Kényszerbeteg: @Black Jack: most komolyan: megpróbáltatok szegény emberrel értelmesen kommunikálni? nem hiszem el! :-)

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.20. 21:23:33

@idelle: Na és te mitől vagy olyan nagyra magaddal elvtárs??? Mert eddig nem sokat tettél le az asztalra csak röfögsz!!!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.11.24. 00:22:25

@Black Jack:

"a másik ez szemen szedett hazugság hogy minden negatívat kitörlök, sok olyan vélemény van annál a posztnál is ami nem tetszést fejez ki"

- VHAÁT linkeli a posztot ennek a posztnak az elején. Nincs megjeleníthető bejegyzés. Úgyhogy minimum barokkos túlzás, amit állítasz.

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 01:57:02

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
gondolhatod hogy nem töröltem az egész posztot emiatt a gyökér miatt, nem ér ő ennyit, csak megváltoztattam a link végét a számok helyett, egy a képekre jellemző szóra. (használd a keresést a blogon, meg fogod találni)

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.24. 02:28:53

@Black Jack: Aha!!! Biztos csak véletlenül nevezted át a postot hogy ne lehessen többet megtalálni!!! Véletlenül se azért hogy elrejtsél pár mocsokságot kis buzgó censor gyerek!!! Nem sokan látogatnák a blogodat ha ez a censúra ügy napvilágra kerülne ezért kell ellenem boszorkány üldözést indíttani a haverjaiddal!!! De engem nem leeht ilyen könnyen megfélemlítteni elvtárs!!!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 03:38:07

ha olyan béna vagy hogy nem tudod megtalálni, az a te szegénységi bizonyítványod.

és ezúton kérlek meg hogy nyilvánvaló hazugságokat ne állíts a postodban, mert bárki rákereshet Kerry nevére a blogon és meg fogja találni!

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 03:41:13

és feljelentést teszek a blog.hu-nál rágalmazás miatt!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.11.24. 09:53:28

@Black Jack:

Inkorrekt dolog volt megváltoztatni. És téged tesz hiteltelenné, nem VHAÁT-t.

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 10:28:51

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
őt már a neve hiteltelenné teszi...

de mint mondottam nem ezért változtattam, ha komolyabban érdekel, kilistázhatod a posztjaimat, láthatod hogy több helyen is a legenerált számsort lecseréltem egy jellemző szóra, mert nekem így jobban tetszik. az hogy ő itt milyen linkre hivatkozva rágalmaz engem, pont nem érdekelt ebből a szempontból.

egyébként ha azon a linken bejönne a poszt, mit változtatna? a rám és a blogra sértő megjegyzése akkor is moderálva marad, mert ez a stílus megengedhetetlen!

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 11:42:13

Azért elgondolkodtató ez a mai magyar helyzet, hogy az ilyen trollok az internet világában szabadon, név nélkül, arcukat nem vállalva garázdálkodhatnak, a hatóságok gyakorlatilag fegyvertelenek ellenük, moderálni, tiltani ugyan lehet őket, de akkor meg én vagyok a szemét cenzor...
na ez az igazán inkorrekt.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.24. 12:31:57

@Black Jack: Itt csak te garázdálkodsz elvtárs!!! Nekem a végsőkig korrekt minden hozzá szólásom bárki láthatja aki rákeres a nevemre!!! Te vagy aki üldözöd a trollokat az Igazságot!!! Inkorrektnek nevezed azt is ha leírom a véleményem a saját blogomon!!! Na ez az igazi censor mentalitás!!!

És nem hazudtam a postban mert a fogyatékos troll nickkemmel írt hozzászólásomat tényleg kicensúráztátok azóta az itteni vita miatt!!! Troll üldözés folyik a részetekről na ez az ami felháboríttó!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 12:47:00

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
hopp, az előbbi hsz-em törölted, te is cenzor vagy :D
írtam a mai magyar troll helyzetről és törölted :D

szép kis féreg vagy te :D

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 12:48:58

és igen, törölni fogom minden mocskos hsz-edet amit a vöröshajú blogra mersz írni mert egy mocskolódó trolloknak ott nincs helye ahogy az interneten sem!

valamint ne aggódj, a feljelentés már elment, intézés alatt van hogy ezt a posztot és a blogodat is töröljék a pi..ba :D

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.24. 13:01:57

@Black Jack: Véletlenül kattintottam az értesíttő emailben a moderálásra!!! Előfordul máskor is emiatt a hüly értesíttés miatt!! De már vissza is raktam!!! Hehe!!! Na kiváncsi vagyok te mikorra fogod visszarakni az én hozzá szólásaimat egy szóra lelkes kis censor gyerek!!! Gyerünk jelentsél fel még egy két helyen hogy mindent töröljenek és ne csak engem hanem mindenkit aki nem tetszik neked!!! TE mániákus kis véres kezű olló megszállott censor te!!!

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Itt már helyből megírtam amikor idejöttél a blogomba hogy nem bírod elviselni a más véleményt és még az én blogomban is censúrázni akarsz és tessék így is van!!! Bebizonyosodott!!! Ennyire kiszámíttható vagy kis censor gyerek!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 13:06:16

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
ha már így próbálod menteni a helyzetedet, ezt a sort is helyesbítsd:

"De lényeg hogy a post sehol sem található"
mivel ez nyilvánvalóan nem igaz, megtalálható Kerry-ről a képsorozat, magad is megkeresheted.

Én vissza nem rakom a mocskolódásaid a blogunkra, miért is tenném? a szerzők sértegetése nem oda való és pont!

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.24. 13:14:07

@Black Jack: Én nem találtam meg a postot!!! Ha te olyan ügyes vagy hogy megtalálod akkor gratulálok!!! Lényeg nincs ott ahol volt!!! Nem mindenki kútató régész meg számítógépes szakember hogy elő találja akárhonnan!!!

És ha a szerzők sértegetése nem a szerző blogjára való akkor te meg a barátaid mért jártok ide sértegetni engem??? Egyáltalán minek foglalkozol velem ennyit elvtárs bár a barátnőm lenne így hogy le se tud szállni rólam!!!!

Black Jack (törölt) 2012.11.24. 13:19:01

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
nem bonyolult feladat... beírod a blogunk keresőjébe azt a szót hogy Kerry és meglesz.

de tessék itt a link, tőlem kicserélheted a posztodban is, ha úgy tetszik.

gingergirls.blog.hu/2012/11/13/kerry_tenisz

tényleg nem miattad változtattam meg.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.24. 13:32:41

@Black Jack: Jól van!!! Ezt megírom a postban is mert ez egy rendes korrekt blog!!! Tanúlhatnátok ti is a trolloktól censorok!!!

Szarkupac Péter 2015.05.12. 13:59:35

Verd ki drága Barátom és könnyebb lesz!

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2015.05.12. 14:18:47

@Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös szarkupacok osszhassák az észt!!! Totális looser agy sorvadásos nyomorúlt senki szarkupac valahol máshol szórakozzál ne ehhez a posthoz böfögjél ide mert a censúra censúra elleni küzdelem elnyomás satöbbi problémák egyszerűen túl magasak egy ilyen fingós kis nyomorék szarkupacoknak!!! Ismerd meg a határaidat elvtárs maradj a pöcegödörben!!!
süti beállítások módosítása