HTML

A gyűlölet árja

Blogom az engesztelhetetlen gyülöletről szól!! Amire mindig van jelentkezö ebben a retkes országban!!

Friss topikok

  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @kekecke: Hiába őrőjngessz elvtárs a tény az tény!!! Nyallerként persze hogy nem oderálnak ki!!! N... (2017.03.10. 15:35) Censúra: comment.com blog!!!
  • végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: @Szarkupac Péter: Nekem ne magyarázz te senki!!! Ott még azért nem tartunk hogy ilyen nyomi büdös ... (2015.05.12. 14:18) Censúra: vöröshajú lányok blog!!!
  • Körömcsiga: Kijártad, de nem sok ragadt rád :) Már bocs, de nem vallunk azonos elveket, így a megszólítás sem ... (2012.11.23. 18:23) Censúra: kerékagy blog!!!
  • mistinguett: @végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: Most azért mert zsidó vagyok???? Az ilyen nác... (2012.11.14. 13:41) Troll ellenesség megint!!!
  • végsőkig hiszterizált fogyatékos ámokfutó troll: @kortók zolla: Látom te is okoskodni jöttél ide ELVTÁRS!!! Kissé komcsi szokás az elitéléssel kezd... (2012.07.18. 15:45) Censúra: Belsőség Blog!!!

Linkblog

Troll ellenesség megint!!!

2012.07.20. 15:29 végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll

Sok helyen van sajnos komoly troll ellenesség a blog.hun!!! Eggyesek szerint már a legnagyobb baj a trollok jelenléte!!! Troll üldöző blog is van!!! Postolok a postba beírják hogy trollok ne szóljanak hozzá!!! Engem mind troll hozzászólót különösen bánt hogy mire jó ez a nagy troll ellenesség??? Mi a baj a trollokkal???

Szerintem a troll az Interneten egy olyan személy akinek határozott véleménye van és mindig őszintén szól hozzá!!! Kimondja a véleményét az Igazságot akkor is amikor kínos és mindenki inkább hazudik!!! Ez perzse nem tetszik sok mindenkinek látjuk mennyien rá támadnak az emberre ha Igazat mond!!! Rengeteg blogba betiltottak engem is ki censúráztak azért mert beírtam az Igazat!!! Olvashatja lent akit érdekel naponta előfordul!!!

A troll tehát az Igazmondást őszinteséget hazugság mentességet jelenti amit üldöznek!!! Pedig tény ezek jó dolgok még ha sok mindenkinek postoloknak hozzászólóknak bántják is a szemét!!! Ezért felháborittó egyes blogokba a troll ellenesség mert ezek a postolok valójába alapból az Igazság ellen vannak amikor a trollok ellen vannak!!! Kegyetlenül üldözi sok postolo az Igazságot a trollokat!!! Így nem lesz jobb világ kedves postolok soha!!!

Arra kérek tehát minden postolot blog gazdát hogy az Igazság végett ne legyen ilyen ellenséges a trollokkal szembe!!!

4 komment

Címkék: gyűlölet troll censúra

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelhetetlen.blog.hu/api/trackback/id/tr494668205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buta_lúd (törölt) 2012.11.14. 11:10:57

@mistinguett: baszki, te élsz? megyek is megnézlek.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.11.14. 12:59:35

@mistinguett: @buta_lúd: Nagy baj lenne ha nem az én blogomba randiznátok??? Eddig ide nem ilyenek jöttek mind ti!!!

mistinguett · http://mistinguett.blog.hu 2012.11.14. 13:41:45

@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
Most azért mert zsidó vagyok????

Az ilyen nácik miatt ilyen a színvonal a magyar blogoszférában... Szabad oszrágban élünk, ezitt nem a te felületed, hanem az indexé, ha nem tudnád, jogilag te NEM akadályozhatod meg, jogy mit csináljak kommentben.

Vegyél vissza az arcodból, melegen anájlom!
süti beállítások módosítása